Untitled design (6)
tonyandemerson (1) (1)
YT Thumbnail (31)
New Youtube (YouTube Thumbnail) (6)
kenneth october retreat (21)
NONDUALITY.LIVE
rose roes (12)
andreas (4)

THIS WEEKEND APRIL 22,23,24,25

New Youtube (YouTube Thumbnail) (25).png

4 DAYS | 12 sessions

 | EMAIL EMERSON@NON-DUALITY.LIVE TO JOIN

Quick Agenda 

 

Time converter: https://dateful.com/time-zone-converter

Friday

 

Day 1: 

 

Session 1: 60 minutes 

12 pm New York/Toronto

9 am Pacific

5 pm UK

 

1 Hour Break (1-hour breakout room) 

 

Session 2: 90 minutes 

2 pm New York/Toronto

11 am Pacific

7 pm UK 

 

 https://dateful.com/time-zone-converter

 

Saturday

 

Day 2: 

 

Session 1: 60 minutes 

8 am to 9 am New York/Toronto

5 am to 6 am Pacific

 

1 Hour Break (1-hour breakout room) 

 

Session 2: 60 minutes 

10:00 am to 11:00 am 

7 am to 8 am PT

 

Tony Parsons Break an hour and a half 
11 am to 12:30 New York/Toronto

 


Session 3: 60 minutes  

 

1:00 pm New York/Toronto

10 am Pacific

 

 

Session 4: 60 minutes 

 

3:00 pm New York/Toronto

12 pm Pacific

 

 

(1-hour breakout room)  

End of day.

 

 https://dateful.com/time-zone-converter

 

Day 3 

 

Sunday

 

 

Session 1: 60 minutes

 

 

8 am to 9 am New York/Toronto

5 am to 6 am Pacific

 

1 Hour Break (1-hour breakout room) 

 

Session 2: 60 minutes 

 

10:00 am New York/Toronto

7 am to 8 am PT

 

1 Hour Break (1-hour breakout room) 

Session 3: 60 minutes   

 

 

12:00 pm New York/Toronto

9 am PT to 10 am PT

 

 

Session 4: 60 minutes 

 

2 pm New York/Toronto

11 am to 12 pm Pacific

 

 

(1-hour breakout room)  

End of day.

 

 https://dateful.com/time-zone-converter

 

Day 4:  Monday

 

Session 1: 60 minutes 

12 pm New York/Toronto

9 am Pacific

5 pm UK

 

1 Hour Break (1-hour breakout room) 

 

Session 2: 90 minutes 

2 pm New York/Toronto

11 am Pacific

7 pm UK 

 

 https://dateful.com/time-zone-converter